Zbuloni Investime të Jashtëzakonshme në Pasuri të Paluajtshme

Resortet dhe Pronat të Zgjedhura me Kujdes, që Ofrojnë Potencial të Jashtëzakonshëm për Rritje

The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency

Vlora Marina

Vlora Marina: Nje oaz bregdetare magjepsese ku luksin bashkengjitur me trashegimine e pasur e vlen se renditur ne apartamente premium me pamje ekskluzive nga deti. Me nje marine te nivelit boteror me 438 vendparkimi, sherben si pikenisje per te eksploruar jo vetem rrethinat e menjehershme, por edhe tere rajonin e Ballkanit. Me promenaden e saj te gjalle, hotele me standarte nderkombetare dhe nje perzgjedhje harmonike kulturash, Vlora Marina eshte nje destinacion i thellesishem qe perfaqeson shpirtin e vertete te mikpritjes shqiptare.
Kontakto