Zbuloni Investime të Jashtëzakonshme në Pasuri të Paluajtshme

Resortet dhe Pronat të Zgjedhura me Kujdes, që Ofrojnë Potencial të Jashtëzakonshëm për Rritje

The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency

Turquoise Marina

I vendosur ne zemren e Hamallajt, brenda gjirit te mrekullueshem te Lalezit, Turquoise Marina lind si nje zhvillim i pare ne Ballkan, duke e shkelqyer ne shkalle dhe ambicie. Me peisazhin e tij te gjere qe shtrihet ne nje hapesire prej 350,000m2, projekti luan me nje bregdet te mrekullueshem qe shtrihet 34,070m2, facilite parkimi te bollshme, dhe gjurmen me te gjate te bicikletave ne rajon. Turquoise Marina qendron si nje farol ku gjallefshia e jetes mes gjelberimit te perhershem takon terheqjen e qete te jetes bregdetare gjithe-vjetore Adriatike, vetem nje udhetim i shkurter nga qytete te medha si Prishtina dhe Shkupi.
Kontakto