Zbuloni Investime të Jashtëzakonshme në Pasuri të Paluajtshme

Resortet dhe Pronat të Zgjedhura me Kujdes, që Ofrojnë Potencial të Jashtëzakonshëm për Rritje

The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency

Rezidencat Vala Mar

Vala Mar Residences eshte destinacioni i persosur per te filluar nje udhetim frymezues ne mes te bukurise se natyres, duke siguruar cilesi te larte te ndertimit dhe infrastrukture te avancuar. Ky kompleks rezidencial ofron nje shumellojshmeri apartamentesh dhe vilash te vendosura ne nje mjedis te pasur me gjelberim, me pamje mahnitese nga bregdeti i arte i Gjirit te Lalzit. Me nje shtrirje prej 10 km ne bregdetin e Adriatikut, Gjiri i Lalzit ofron disa nga plazhet me te bukura ne Rivieren e Adriatikut.
Kontakto