Zbuloni Investime të Jashtëzakonshme në Pasuri të Paluajtshme

Resortet dhe Pronat të Zgjedhura me Kujdes, që Ofrojnë Potencial të Jashtëzakonshëm për Rritje

The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency
The Point Real Estate Agency

Manastiri Resort

Manastiri Resort eshte nje zhvillim vizonar bregdetar i vendosur ne nje gryke te qete, duke perzier me harmoni dizajnin modern me bukurine natyrore te rrethinave. Ky projekt jashtezakordites ofron nje varg sherbimesh dhe objektesh, duke perfshire nje zyre pritjeje, akses me teleferik ne plazh, bare, restorante, vinoteka, gelateria, klube sportive, spa, parking dhe hapesira te qeta per shetitje. Peisazhi arkitektonik i kompleksit perfshin elemente mahnitese si
Kontakto