Gjeni lagjen e përshtatshme për ju

Lagjet më të përshtatshme për stilin tuaj të jetesës dhe agjentët që i njohin më mirë ato.

The Point Real Estate Agency

Bulevardi i Ri

Kjo zonë periferike do të jetë në ndërtim të vazhdueshëm për vitet e ardhshme. Kjo zone e re në zhvillim do të jetë së shpejti një lagje të re komerciale, me bulevard kryesor me hapsira të gjera, gjelbërim dhe me shumë hapsira parking. Ndërtimet e reja do të konsistojnë në zyra të reja administrative, kafene, dyqane luksoze të nivelit të lartë, në një mjedis të gjelbëruar të ngjashëm me një park. Zgjatimi i bulevardit në vetëm pak vite do të jetë një lagje mjaft konkurruese edhe për profesionistët e rinj. Rritja e marzhit të fitimit është 100% për të gjithë investitorët.
Kërko në Hartë Kontakto