Gjeni lagjen e përshtatshme për ju

Lagjet më të përshtatshme për stilin tuaj të jetesës dhe agjentët që i njohin më mirë ato.

The Point Real Estate Agency

Pazari i Ri

Pazari i Ri (Pazari i Ri), një nga lagjet më të vjetra dhe më historike të banimit në qytetin e Tiranës, ka pësuar rinovim dhe rigjallërim kohët e fundit. Shumë nga elementët tradicionalë të qytetit të vjetër janë ruajtur, ndërsa sheshi është rifreskuar me një pamje të përditësuar dhe më moderne. Është një pikë e kyçe si për vendasit ashtu edhe për turistët, me vende autentike lokale që pasqyrojnë vërtet frymën e qytetit, bare dhe restorante të panumërta që shërbejnë birra të freskëta, kuzhinë lokale që varion nga ushqimet e shpejta deri te ushqimet klasike, aty ku çdo mbrëmje duket si një fundjavë. Vetëm 5 minuta nga qendra e qytetit, kjo lagje ofron një jetë të shkëlqyer, të sigurt dhe komode. Çmimi mesatar është 1300 euro/m2, me një rritje prej 15% nga vetëm 5 vite më parë.
Kërko në Hartë Kontakto