Gjeni lagjen e përshtatshme për ju

Lagjet më të përshtatshme për stilin tuaj të jetesës dhe agjentët që i njohin më mirë ato.

The Point Real Estate Agency

Liqeni

Në komunitetin e qëndrueshëm të liqenit është përfunduar parku i ri me shtigje të bukura për shëtitje, çiklizëm dhe zona pushimi buzë liqenit. Atmosfera e lagjes është e gjallë dhe përfaqëson stilin e ri të jetesës së shëndetshme, që e dallon këtë zonë nga të tjerat. Zhvillimet e saj dhe komplekset e mbyllura paraqesin pamjet më të bukura që Tirana ka për të ofruar. Zhvillimet e reja do të sjellin edhe më shumë gjallëri në atë që tashmë është një nga pikat më të preferuara për të jetuar për profesionistët e Tiranës. Ky komunitet ka jo vetëm liqenin, por edhe parkun botanik dhe kopshtin zoologjik kombëtar të ri të sapo-përfunduar në verën e 2022. Për argëtim dhe ditë të bukura me diell, ky është komuniteti për ju. Çmimi mesatar është 1700 euro/m2, një normë rritjeje prej 50% nga vetëm 5 vite më parë.
Kërko në Hartë Kontakto