Gjeni lagjen e përshtatshme për ju

Lagjet më të përshtatshme për stilin tuaj të jetesës dhe agjentët që i njohin më mirë ato.

The Point Real Estate Agency

Qendra

Qendra e qytetit të Tiranës karakterizohet nga ndërtesa shumëkatëshe, të cilat dita-ditës po rriten në numër. Duke i dhënë Tiranës një pamje të re të një zone metropolitane në rritje, qendra e qytetit është zemra komerciale e Shqipërisë, me hapësira të reja zyrash, butikë dhe ambiente luksoze, institucione qeveritare, apartamente luksoze dhe penthouse. Qendra e qytetit po bëhet ëndrra e investitorëve. Me 3500 euro/m2, çmimi i pronave të qendrës së qytetit vetëm do të rritet në vitet në vijim. Për ata që nuk zotërojnë një pronë në qendër tani, ka shumë të ngjarë që kjo të jetë zona ekskluzive e jetesës luksoze e papërballueshme për të blerë në vetëm pak vite.
Kërko në Hartë Kontakto