Pronat

Kapanon me qira 4000 m2 Durres

Kapanon me qira 4000 m2 4 km nga Durrsi.Ambienti organizohet zyra,magazina dhe ambiene te jashteme.Per nje vizite ne prone ju lutem me telefononi. ...

Depo 4000m2 ID: 4307 Agent : Benard Zifla
9200 €/Muaj Qira

Zyre me qira 140 m2

Jepet me qera nje ambjent per zyra ne nje qender tregtare.Zyra ka nje pamje te plote te qytetit nga e gjithe hapesira e brendshme. Ambienti eshte i pershtatshem per zyra ose ambiente biznesi per vete ...

Zyrë 140m2 ID: 4302 Agent : Benard Zifla
2500 €/Muaj Qira

Zyre me qira 35 m2 Myslym Shyri

Zyre me qira 35 m2 kati dyte . Ambienti eshte me fasad xhami plot drite . Per nje vizite ne prone ju lutem me telefononi ...

Zyrë 35m2 ID: 4301 Agent : Benard Zifla
350 €/Muaj Qira

Magazine me qira 1700 m2

Magazine me qira 1700 m2 ambient i brendeshem ndare me dy kate dhe 2000 m2 truall .Magazina ka 2 dyer industriale funizimi,ashensor industrial 1500kg,ambiente zyrash,ambient i vecant ngrenje etj.Per ...

Depo 3000m2 ID: 4275 Agent : Benard Zifla
5000 €/Muaj Qira

Kapanon me qira 1300 m2 ne Elbasan

Kapanon me qira ne Elbasan. Te dhenat e kapanonit jane siperfaqe e brendeshme 1300 m2 siperfaqe e jashteme 6000 m2,lartesi 15 m,cimento industriale 860 kg m2 . Per nje vizite ne prone ju lutem me tel ...

Depo 6000m2 ID: 4237 Agent : Benard Zifla
2 €/m2 Qira

Kapanon for rent 1000 m2 in Elbasan

Kapanon me qira ne Elbasan .Te dhenat e kapanonit jane siperfaqe e brendeshme 1000 m2 siperfaqe e jashteme 1700 m2,lartesi 15 m,cimento industriale 860 kg m2 . Per nje vizite ne prone ju lutem me tel ...

Depo 2700m2 ID: 4236 Agent : Benard Zifla
2 €/m2 Qira

Kapanon 1340 m2 me qira ne Divjak

Kapanon ne Divjake me qira. Me te dhena teknike hapesire e brendshme 1340 m2, ambient i jashtem parkimi dhe magazinimi 1540 m2, lartesi 6.5 metra. Per nje vizite ne prone ju lutem me telefononi. ...

Depo 1540m2 ID: 4211 Agent : Benard Zifla
1400 €/Muaj Qira